Een geslaagde eerste verjaardag!

Je dag beginnen met een ontbijt in aangenaam gezelschap en een feestelijk RCR dat qua opkomst en sfeer super was, het kon niet meer stuk.

Met dank aan iedereen die iets gebakken heeft, voor versiering gezorgd heeft, er bij was en/of ons vanop afstand gesteund heeft en …

We kregen ‘hoog bezoek’ van twee schepenen, een partijvoorzitter en de transitie-ambtenaar van de stad, die een mooi cadeautje bij had.  We kregen ook een bak bier van ’t Jessenhofke. Voor de afwezigen: de bak is nog niet leeg en wacht op jullie tijdens de volgende vergadering 😉

TV Limburg is komen filmen (uitzending zou voor volgende zondag na het nieuws van 18 uur zijn), Lutje van de blog Focus op Hasselt was aanwezig, net als Caroline van het Runkster Krantje. Er zou ook nog een artikeltje voor Het Belang van Limburg gemaakt worden. Niet de grote pers, maar wie het kleine niet eert … Bovendien werven we eerder lokaal.

Vormingsplus Limburg is langsgekomen en wil ons in de toekomst ondersteunen (meer hierover op de vergadering).

En … we hebben een nieuwe medewerker: Erik (elektro en fietsen) was komen kijken, voelde de kriebels, is spontaan gaan helpen en wil deze ervaring verder zetten.

even voor tien uur ...
even voor tien uur en vele bezoekers en reparistas staan al klaar
Share

Published by

RcR

Bij Repair Café Runkst helpen we elkaar met het herstellen van allerhande voorwerpen: kleding, elektrische apparaten, meubels, fietsen, computers, enz. Dit jaar nog elke tweede zaterdag van de maand 13 tot 15 uur in OC H Kruis Kruisherenlaan 29 in Runkst.

Graag commentaar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.